Scheepjes Whirlgig 209 Plum to Red
Scheepjes Whirlgig 209 Plum to Red

Scheepjes Whirlgig 209 Plum to Red

Tuotenumero 8717738622092
91,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

80% villaa

20% alpakkaa

neuletiheys 3,5mm puikolla 20 silmukkaa/10cm

DK-vahvuinen

käsinpesu

Pehmeän alpakan ja neitsytvillan yhdistelmä antaa Whirligigille ylellisen tuntuman jokaiseen projektiin. Whirligigille on ominaista sama kaunis pitkä väriliuku kuin tutuissat Whirl-langoissa. Jokainen Whirligigin värinmuutos solmitaan erittäin tarkasti ja huolellisesti, jotta solmukohta piiloutuu huomaamattomasti neuleisiin. Jättimäiset lankakakut ovat todellinen lahja ja antavat kaikille käsintehdyille tuotteille hieman ylimääräistä. Tämä täydellinen lanka tarjoaa jo äärimmäisen ylellisen elämyksen neulomisen ja virkkauksen aikana, lanka melkein liukuu käsien läpi kuin sametti.


Whirligig ja Whirligigette täydentävät toisiaan. Whirligig on hienovaraisesti väriä vaihtava gradienttilanka ja Whirligigette on yhteensopiva yksivärinen lanka. Molemmat langat voidaan käsitellä yhdessä, koska langalla on sama koostumus ja paksuus. Whirligig ja Whirligigette sopivat täydellisesti dekadenttien huivien ja vaatteiden luomiseen sekä suurempien kodin asusteiden luomiseen.


Whirligigillä voidaan luoda myös monia Whirlillä (tai vastaavilla Whirl-kokoelmilla) suunniteltuja kuvioita. Muista, että neulan kokoa on säädettävä ja langan määrä voi vaihdella.

Paino:
0.45 kg
Arvostelut 0 arvostelua