Scheepjes Bamboo Soft 254 mighty spurce
Scheepjes Bamboo Soft 254 mighty spurce

Scheepjes Bamboo Soft 254 mighty spurce

Tuotenumero 8717738632541
Tuotetta rajoitettu erä.
4,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 10 kpl

50% bambu viskoosia

50% puuvillaa

50g/150m

fingering

neuletiheys 3,5mm 27 silmukkaa/10cm

hienopesu 40 astetta

Scheepjes Bamboo Soft: pehmeä ja hienostunut, aistillisella kosketuksella. Tämä vegaaniystävällinen lanka on valmistettu 50% bambusta ja 50% puuvillasta, mikä takaa joustavat ja mukavat, ilmavat tuotteet. Scheepjes Bamboo Soft on saatavana huolellisesti kuratoidussa valikoimassa 17 sävyä riikinkukko -teeman innoittamana. Bambulangassa on hienovarainen kiilto, mikä antaa jokaiseen projektiin täyteläisen tunteen.


Bamboo Soft -langat sopivat kauniisiin pehmeisiin ja kevyisiin vaatteisiin. Lanka on ihanteellinen pitsimaisiin neulomiseen ja virkkaamiseen, filet-virkkaukseen ja muihin tekniikoihin. Tämä lanka sopii myös ihanteellisesti kodin sisustusprojekteihin, jotka vaativat ylellistä ulkoasua.


Miksi valita bambu?

Bambussa on paitsi pehmeä ja ylellinen kosketus, myös tällä kuidulla on monia muita etuja:


se on yksi pehmeimmistä kuiduista, täydellinen jos sinulla on herkkä iho

se tarjoaa joustavan kankaan

se on erittäin imukykyinen, mikä antaa raikkaan tunteen, joka kestää pidempään

kevyt mutta kestävä

Entä puuvilla?

Yhdistämällä bambu puuvillaan, bambukuidusta tulee entistä kestävämpi, mikä tekee siitä entistä kestävämmän päivittäiseen käyttöön ja tietysti pyykkiin. Yhdistämällä bambua ja puuvillaa Scheepjes Bamboo Softissa olemme luoneet ensiluokkaisen langan, joka yhdistää näiden kuitujen parhaat ominaisuudet.


Tietoja tuotannosta


Käyttämällä 100% biologista jätevedenkäsittelyä Scheepjes Bamboo Soft -tuotteen valmistuksessa käytetty vesi kierrätetään ja käytetään uudelleen turvallisella tavalla.

Vegaaniystävällisen langan luomisessa ja valmistuksessa ei käytetä eläintuotteita. Langan värjäämiseen käytetyt väriaineet ovat siis 100% kasviperäisiä. Tämä tekee Scheepjes Bamboo Softista korkealaatuisen langan, joka kunnioittaa eläimiä. Täydellinen kaikille tietoisille käsityöläisille!

Arvostelut 0 arvostelua